Wie ben ik?

Rudy Brouwer (1961) woonachtig te Hilversum.
Vader van 2 volwassen kinderen, Alexander en Emily.
Ik ben ondernemer met ruim 25 jaar businesservaring. 

Mijn levensmotto: "Alles is liefde". 
Mijn missie: Meer mensen met elkaar verbinden, wereldwijd, eigenheid, passie en talenten in de ander naar boven halen, werken aan betere communicatie, meer (werk)plezier. 

Je kunt mij ontmoeten als trainer, coach, spreker, schrijver, verbinder, hartfullnessinspirator...als Rudy.

 

In 2011 kreeg ik de uitnodiging om het boek "Netwerken vanuit je hart" te schrijven. Vervolgens kreeg ik de rol van spreker erbij. De aandacht voor netwerken vanuit je hart en hartfullness groeit enorm!

Mijn (zelf)onderzoek:

Ik ontdekte steeds meer de werkelijke redenen waarom veel mensen "verbinden" als ongemakkelijk of zelfs moeilijk ervaren.
Vele managementboeken en collega experts geven mensen de theorie maar niet het gereedschap en de beleving hoe het in de praktijk toe te passen.


De kern is: worden wie je van nature bent! Mensen durven grotendeels niet authentiek te zijn door hun eigen overtuigingen en dat maakt dat echte verbinding lastig is. De kloof tussen hoe ik mezelf vanbinnen ervaarde en hoe ik mezelf naar de buitenwereld (groter) liet zien, was erg groot.
Deze kloof noodzaakte mij uiteindelijk om verder onderzoek te doen naar waar de overtuigingen die mij en andere mensen beperkten in onze groei. Ik ontdekte bij mijzelf en anderen dat we de basisvaardigheden die we als kind meekrijgen veelal afleren door conditionering en trauma. Je bent puur geboren, onbevangen, open en met een sterke wil om te groeien en je omgeving te ontdekken. Je opvoeding en de maatschappij vormt je naar wie je nu bent. Vraag jezelf af: wie ben je en wie wil je zijn?

Mijn visie:

Als je kunt zijn wie je van nature bent, kun je anderen inspireren te zijn wie ze van nature zijn. Je creëert natuurlijk leiderschap. Natuurlijke leiders kunnen een optimale bijdrage geven om een meer liefdevolle, vreedzame en mooiere wereld te creëren waarin mensen vrijheid, geluk en rijkdom beleven.
Natuurlijke leiders zijn in staat mensen met elkaar te verbinden en resultaten te realiseren van onbetaalbare waarde.

Mijn geloof en missie:

Ik heb als doel te zijn wie ik van nature ben en anderen te inspireren te zijn wie zij van nature zijn! 
Ik gun het ieder mens terug te keren naar diens essentie, terug naar de kwaliteiten die hij van nature heeft meegekregen.
Nu help ik anderen met het vinden van dezelfde inzichten en het ontdekken van hun eigen unieke kracht en kwaliteiten. 

Mijn ervaring:

Ik heb het gevoel mezelf weer (her)ontdekt te hebben.
Ik heb gereedschap ontdekt die ikzelf dagelijks toepas om te zijn wie ik ben en het leven lief te hebben in elke situatie. Dit gereedschap deel ik ook met anderen!

Enige ervaringen van mij:

 • Groei en ontwikkeling van verlegen, "onzichtbare" jongen naareen volwassen man met sterke communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Groei en ontwikkeling van oppervlakkige persoonlijkheid naarauthentieke persoonlijkheid die zichzelf durft te laten zien!
 • Groei van bevoegd groepsleerkracht basisschool naar ervaren trainer, coach en spreker
 • Professionele HBO trainers-en coachopleiding met specialisatie "Opleidingskunde"
 • 10 dagen intern leven en werken in boeddhistisch klooster.
 • Diverse nature/visionquest ervaringen, waarin ik 40 uur alleen in de natuur doorbracht.
 • Diverse kloosterretraites
 • Persoonlijke begeleiding van Paul de Blot en andere professionals
 • Ondersteuning van Paul de Blot bij zijn werkcolleges, maandelijks op Nyenrode Universiteit
 • Initiatiefnemer van "Huis van verbinding" met als doel elkaar verrijken vanuit verbinden en delen van kennis en ervaring. Ervaren hoe je kunt zijn wie je van nature bent!
 • Persoonlijke ontmoetingen met diverse spirituele leiders.

 

 

 • Transformatie van Ruud naar Rudy. Rudy is de roepnaam die mijn ouders mij met liefde hebben gegeven. In de puberteit veranderde ik naar Ruud om "groter" te lijken. Sinds 2014 ben ik terug naar Rudy, wie ik werkelijk ben en wil zijn...Rudy; puur, onbevangen en met een sterke wil om de wereld te ontdekken.